Velkommen til Susan`s gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Du er velkommen til at skrive en hilsen her... spørgsmål, kommentarer eller andet du har på hjertet.
Skrevet af Trine Otvald Jensen , d. 23-10-2015
Hvis man ønsker en ønsker en rolig, omsorgsfuld og nærværende dagplejer, skal man vælge Susan. Vi har aldrig et sekund fortrudt at begge vores børn bliver passet hos Susan. Her får de en sjov og spændende hverdag, men stadig i trygge og genkendelige rammer. Masser af udeliv og oplevelser, og en dejlig uformel og hjemlig atmosfære. Kan kun give dagplejen anemonen mine bedste anbefalinger ☺
E-mail:
Skrevet af Ditte og Dennis Brok Böttcher, d. 08-12-2013
Anna-Lua har nu gået i dagpleje hos Susan siden august.
Vi har fra første dag ikke et sekund været i tvivl om, at Susan er den helt rigtige, til at passe vores guldklump.
Susan har et meget roligt gemyt og en stor rummelighed.
Vi er ikke i tvivl om, at alle ungerne hos hende, får omsorg og opmærksomhed hver dag.
Når vi kører ind ad indkørslen hver morgen, sidder Anna-Lua og spjætter i autostolen og hviner af glædelig forventning.
Hos Susan er der kærlighed og rummelighed. Ja, hele familien engagerer sig. Hendes mand Henrik og begge børn sidder ofte i køkkenet eller på gulvet og leger med ungerne. Ikke fordi de skal, men fordi de ikke kan lade være.
I sin tid valgte vi privat dagpleje, fordi vi gerne selv ville vælge, hvem der skulle passe vores barn og ikke bare få en udstukket af kommunen.Vi kan kun anbefale alle andre også at undersøge de private tilbud. Vi vi ihvertfald ikke bytte for noget.
E-mail:
Skrevet af Mona og Søren Grotkær, d. 09-12-2012
Vi har fået vores datter passet hos Susan i 2 år. Vi og Tinke har været glade for Susan og hendes familie. Tinke har haft en tryg og god tid hos Susan. Vi kan give Susan de bedste anbefalinger.
Skrevet af Jens & Metteline Rasmussen, d. 27-11-2012
Vores søn, Adam, er blevet passet hos Susan, og han har haft det trygt, godt og også rigtig sjovt hos hende - og hos hendes familie. Susan er en meget stabil, tålmodig og kærlig dagplejer, som både vi og vores søn har nydt at komme hos. Hun formår at skabe en både tryg men også alsidig hverdag med mange ture og oplevelser for børnene, fx busture til biblioteket, lange gåture, fodring af ænder mm. Da vores søn skulle til at starte i børnehave, besøgte hun børnehaven med ham flere gange sammen med de øvrige dagplejebørn, for at hjælpe ham til en tryg overgang. Vi giver Susan vore allerbedste anbefalinger.
Skrevet af Camilla Carstens, d. 17-10-2012
Vi har gennem de seneste par år haft vores datter Lærke i dagpleje hos Susan. Fra den allerførste dag, er vi blevet taget godt imod og følte straks, at det var det perfekte sted at aflevere vores lille prinsesse. Både Lærke og os som forældre har altid være trygge og følt os velkomne hos Susan og hele hendes familie. Susan er meget stabil,, glad, uadvendt, åben, tålmodig og helt nede på jorden. Hun giver et rigtig godt indblik i børnenes hverdag gennem daglig dialog og er aktiv sammen med børnene. Hun er fantastisk til, at være i børnenes højde og støtte dem, så de udvikler sig. Vi har kun rosende ord at sige om Susan og kan give hende de bedste anbefalinger med herfra.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Jeanette Kondrup, d. 17-09-2012
Vores søn, Silas, har været i dagpleje hos Susan siden d. 1/4 2012.
Fra første gang vi mødte Susan, var det tydeligt, at hun er yderst kompetent, og at børnene følte sig trygge hos hende.
Vi oplever Susan som en meget stabil, positiv, åben og imødekommende dagplejer, som altid tager imod børnene glad og veloplagt.
Hun er et meget roligt, tålmodigt og omsorgsfuldt menneske.
Vi har aldrig været i tvivl om , at vores søn er i trygge hænder hos Susan.
Desuden sætter vi pris på, at Susan er meget ude med børnene. De går tit ture til forskellige legepladser her i området, eller tager bussen til Bygholm for at fodre ænder.
Som forældre til 4 børn, der alle har været i forskellige dagpleje, er Susan helt klart den bedste, vi nogensinde har haft!
Da Susan besluttede sig for at blive privat dagplejer fremfor kommunal, var vi ikke et sekund i tvivl om, at vores søn skulle følge med. Så vi meldte ham omgående ud af den kommunale dagpleje, for at han kan fortsætte sin trygge hverdag hos Susan.
E-mail:
Skrevet af Lisbeth Bentsen, d. 16-09-2012
Hej Susan.

Tak fordi jeg måtte kigge ind forleden - ville lige kvittere med en lille hilsen i gæstebogen. Hos dig er der en tryg, hjemlig atmosfære og børnene legede bare så fint. Ingen tvivl om, at de holdte meget af dig som dagplejemor. Jeg fik indtrykket af, at du arbejder på børnenes præmisser og giver dem mange forskellige oplevelser - og vægter udelivet højt. Virkelig ærgeligt, at vi ikke bor lidt tættere på. Bestemt et sted, som jeg varmt vil anbefale til venner og bekendte.

Rigtig god vind fremover.

Mange hilsner Lisbeth
E-mail:

Nyeste kommentarer

01.10 | 06:43

Hej Ida.
Pladsen er blevet optaget, desværre.
Held og lykke med søgningen 🙂
Mvh. Susan

30.09 | 14:22

Hej Susan

Er der stadig en ledig plads?
Vores dagpleje lukker 01.02.2022, så vi leder aktivt.

Med venlig hilsen Ida Brink Jakobsen

17.08 | 06:27

Hej Ida.
Jeg har desværre ikke nogle ledige pladser på dette tidspunkt. Held og lykke med søgningen.
Mvh. Susan

15.08 | 07:59

Hej Susan
Jeg vil gerne spørge på en plads til min datter med opstart i januar/febuar.
Med venlig hilsen Ida Brink Jakobsen